Hundegger masina pentru fabricarea caselor din lemnequipment for production of wooden housesK2i equipmentequipment for production of wooden housesproduction of wooden housesproduction of wooden housesHundegger K2i
h. Hundegger K2i

Hundegger K2i

Linia automata de prelucrare tip Hundegger K2i este utilajul de baza pentru productia caselor din lemn, atat pentru sistemul „Blockhaus“ cat si pentru casele cu structura de rezistenţă din lemn.
Este conceputa de cel mai renumit producător la nivel mondial al liniilor automate de prelucrarea lemnului pentru construcţia caselor, care a reunit ideile si experienta a mai mult de 3500 de producatori din intreaga lume.
Aceasta linie asigura prelucrari diversificate: taieri la unghi, frezari pentru diverse tipuri de asamblari, imbinari in coada de randunica, asamblari de tip „tiroleza”, gauriri, o multitudine de profile, ornamente si multe altele, toate acestea la viteze foarte mari de prelucrare în condiţii de precizie şi flexibilitate maximă.
Asigura prelucrari ale reperelor din lemn de la sectiuni de 20×50 mm pana la 300×450 mm si lungimi de la 35 mm pana la 13500 mm, iar in cazuri exceptionale pot fi si lungimi nelimitate.
Fiind linie automata de prelucrare, coordonarea si ordinea utilizării sculelor se face direct din unitatea de comandă EKP, în conformitate cu planul de prelucrare, reglându-se automat atat viteza de lucru cat si sistemul de manevrare şi poziţionare a lemnului. Masina prelucreaza fiecare piesa in ordinea optima si stabileste pozitia sculelor in mod automat. Toate acestea aduc o eficienta maxima in prelucrare.
Prelucrarea lemnului de construcţie se face fără măsurători anterioare sau alte operaţiuni pregătitoare dificile, masina avand posibilitatea de a masura lemnul care urmeaza a fi prelucrat.
Pentru toate aceste performante, linia automata de prelucrare de tip Hundegger K2i este considerata a fi la nivelul de varf a tehnologiei pe plan mondial in domeniul constructiei caselor din lemn.