g. SLV-G-250

Presa hidraulica tip „SLV-G-250” pentru grinzi lamelare

Presa este destinata pentru incleierea la rece a elementelor rindeluite obtinandu-se elemente din lemn lamelat incleiat cu diverse dimensiuni.
Dimensiunile de lucru a presei sunt: lungime = maxim 12000 mm; inaltime pachet repere pentru incleiat = maxim 1300 mm; grosime pachet repere = maxim 250 mm.
Presa este impartita in trei sectiuni de lucru, fiecare a cate 4000 mm, cu o presiune egala in fiecare sectiune de lucru.
Presarea verticala se realizeaza cu 24 cilindri hidraulici care sunt pozitionati la o distanta de 500 mm intre ei si care au posibilitatea de a se deplasa pe inaltime in functie de inaltimea pachetului de presare (in acest caz inaltimea minima de lucru = 650 mm).
Presarea frontala se face cu 12 unitati de presare, care se pot deplasa manual spre cele doua unitati de parcare laterala.
Datorita parametrilor de care dispune cat si controlului permanent asupra regimului de presare, cu ajutorul presei „SLV-G-250” se obtin grinzi din lemn lamelat incleiat, atat drepte cat si curbe, folosite in general la constructii cu deschideri mari.