masina automata taiat lemnLinie automata taierea lemnului Salvador
d. SALVADOR

LINIE AUTOMATA DE TAIERE A LEMNULUI CU OPTIMIZAREA COMPLETA A PROCESULUI DE TAIERE SI ELIMINAREA DEFECTELOR

Linia de tip „SALVADOR-woodworking machinery” este destinata obtinerii semifabricatelor din lemn prin scurtarea optima a materialului lemnos functie de dimensiunile care trebuie obtinute dar tinand cont in acelasi timp si de eliminarea defectelor din lemn.
Asigura taieri pentru repere de lemn de la sectiuni de 15×30 mm pana la 120×270 mm si lungimi de la 500 mm pana la 6200 mm.
Este dotata cu un sistem electronic compus dintr-un computer conectat in timp real la o unitate de control numeric de ultima generatie. Utilajul este o noua conceptie tehnologica cu mecanisme de inalta inovatie, dispozitive de siguranta cu sistem tip „total optic” inclus. Sistemul „total optic” este alcatuit dintr-o fotocelula laser pentru detectarea prezentei pieselor de lemn si dintr-un cititor special de luminozitate pentru marcajele cu creta.
Fiind o masina cu control numeric si PC, permite ca datele din proiect sa fie transferate in softul masinii, iar operatorul marcheaza cu creta speciala defectele care urmeaza a fi eliminate.
Astfel prin optimizarea completa a procesului de taiere reperele sunt croite cu maxima precizie.