Dacă îți dorești să te muți la casă fără a cheltui o avere, dar și fără a tăia din elementele care fac din experiența locuirii una intimă, caldă și familială, Casa Anima e soluția pe care o căutai.

Concepută în parteneriat cu TECTO Arhitectura, birou de proiectare cu experiență în domeniul locuințelor sustenabile și performante energetic, astfel încât să îndeplinească toate cerințele standard pentru o familie cu unul sau doi copii, respectând în același timp reglementările de locuit din România, Casa Anima este casa proiectată pentru a fi construită cu un raport optim calitate-preț posibil, cu materiale și finisaje durabile, de calitate.

Varianta de 93mp utili

Varianta de 109mp utili

Minimalismul încurajează oamenii să elimine tot ceea ce este de prisos din viața lor, pentru a face loc unor aspecte mult mai importante: sănătate, dezvoltare personală, calitatea relațiilor și responsabilitatea socială.

De la exterior, prima impresie pe care casa o dă este cea de simplitate. Cu un volum cu o formă simplă, apropiată de cub, protejat de un acoperiș în două ape, construcția poate fi amplasată pe orice formă de teren. În dezvoltarea conceptului, am pus accent pe calitatea locuirii, nu doar a construcției în sine. Pentru că o casă nu trebuie să fie doar estetică, ci și practică, dar mai ales să fie un cămin confortabil și sănătos.

Astfel, compartimentarea a fost gândită pentru viitorii ei locuitori, ca să le ușureze nu doar munca, ci și viața. Camerele au dimensiunea potrivită pentru a oferi un spațiu confortabil, dar în același timp ușor de curățat. Există, de asemenea, suficiente spații de depozitare în care să puneți toate cutiile cu amintiri, jucăriile care și-au pierdut statutul de „preferate”, stivele de cărți citite și tot ce nu trebuie să fie la îndemână 24/24.

Fiecare element a fost gândit pentru a optimiza costurile necesare construcției, de la ferestrele puțin mai mici, pentru că tâmplăria performantă este de regulă costisitoare, și până la orientarea clădirii, care să permită maximizarea iluminării naturale a încăperilor. Mai mult, ferestrele sunt aranjate astfel încât zona de zi să poată beneficia de lumina soarelui în orice moment al zilei, iar camerele de dormit să fie protejate de zgomotele exterioare, produse în zona accesului pe teren.

Împărțirea clădirii este vizibilă de la exterior, din diferențele de culoare ale celor două niveluri. Parterului i se atribuie o culoare închisă, care dă senzația de protecție față de exterior, în timp ce la etaj, albul curat exprimă seninătate. Un alt efect al acestei delimitări dintre nivelurile construcției este acela de rupere a volumului aducând casa la dimensiuni apropiate de scara omului. Forma simplă a clădirii face ca montajul și izolarea termică să fie ușor de realizat, însă, mai presus de atât, te ajută pe tine să beneficiezi din plin de tot spațiul pe care-l ai la dispoziție.

Casa Anima vine în două variante – una mică și una medie -, identice din punct de vedere al arhitecturii și amenajării, singura diferență fiind suprafața locuită. Avem pentru tine inclusiv sugestii de design interior, care mizează pe simplitate și funcționalitate, completând estetica conceptului casei Anima.

Date tehniceCasa ANIMA mică – 3 camere de locuitCasa ANIMA medie – 4 camere de locuit
Specificații distincte în funcție de numărul camerelor de locuit

Suprafață construită: 65,61 mp

Suprafață utilă parter: 48,10 mp

Suprafață utilă etaj: 44,33 mp

Număr băi: 2
Niveluri: 2

Suprafață construită: 75,74 mp

Suprafață utilă parter: 56,41 mp

Suprafață utilă etaj: 51,79 mp

Număr băi: 2
Niveluri: 2

Descarcă oferta de preț completând următorul formular:

  Nume și prenume(obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Emailul tău (obligatoriu)

  Zona în care dorești să construiești (obligatoriu)

  Cați metri pătrați îți dorești să aibă casa ta? (obligatoriu)

  Ai un buget fix pentru construcția casei? (optional)

  De unde ai aflat de Dimmer? (obligatoriu)

  Sunt de acord ca Dimmer, cu sediul pentru corespondență în Comănești, Strada Moldovei Nr. 110, Județ Bacău, România, să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, în scopurile menționate mai sus.