Este probabil visul oricăruia dintre noi să trăiască într-o casă în care fiecare zi pare să fie una de vacanță.

Construită pe aceleași principii pe care ne-am bazat când am dezvoltat conceptul pentru casa Solis, casa Lumiere este dedicată celor ce își doresc mai mult de la spațiul locuit și au la dispoziție un teren mai generos pe care vor să construiască o casă din lemn cu un grad ridicat de eficiență energetică.

Versatilă și luminoasă, casa Lumiere oferă o cu totul altă experiență a locuirii. Compartimentată într-un mod optim, astfel încât să reflecte stilul tău de viață, această casă a fost proiectată special pentru a folosi la maximum spațiul de care dispui și de a consuma un minimum de resurse. Se încadrează într-o categorie superioară de eficiență energetică, creând un mediu primitor și sănătos și reducând pe termen lung costurile legate de întreținere și încălzire.

Casa Lumiere se deschide către grădină cu o terasă amplă și umbroasă, de pe care să-ți începi fiecare zi plin de optimism și de energie. O terasă deschisă există și la etaj, unde îți poți amenaja propriul colț cu plante nemuritoare sau unde poți improviza, pe timp de vară, un colț de lectură și relaxare, întrucât este ferită de razele soarelui, însă nu lipsită de lumină naturală.

Perfectă atât pentru familiile mai numeroase, cât și pentru cei care își doresc să aibă la dispoziție un spațiu larg care să le permită să-l amenajeze așa cum și-au dorit dintotdeauna (cu o cameră de lectură, una pentru sport și wellness, camere de oaspeți și un living încăpător pe care să-l transformi într-o adevărată „inimă” a casei), casa Lumiere se adaptează perfect ritmului vieții tale și-ți oferă tot ce ți-ai putea dori de la un cămin.

Mulțumită sistemului avansat de izolare și etanșare, casa este și perfect izolată fonic, astfel încât niciun zgomot nedorit din afară să nu ajungă până la tine. Acest lucru o face să fie potrivită pentru orice zonă, fie că te afli în inima orașului sau la marginea lui.

Pe timp de vară, casa Lumiere îți oferă un spațiu răcoros în care să te retragi și să savurezi sfârșitul fiecărei zile, în vreme ce iarna se transformă într-o casă călduroasă, care invită la relaxare și introspecție. O locuință cu adevărat smart, care se adaptează fiecărui anotimp într-un fel în care nicio casă convențională n-o poate face.

Casa LUMIERE
SPECIFICAȚII TEHNICE Suprafață construită cu balcoane și terase: 234 mp
Suprafață utilă parter: 92 mp
Suprafață utilă etaj: 101 mp
2 camere de locuit

1 Birou
1 Living
1 Bucătărie + Dining
1 cameră pentru spălătorie și 1 cameră tehnică
3 Băi

Descarcă oferta de preț completând următorul formular:

  Nume și prenume(obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Emailul tău (obligatoriu)

  Zona în care dorești să construiești (obligatoriu)

  Cați metri pătrați îți dorești să aibă casa ta? (obligatoriu)

  Ai un buget fix pentru construcția casei? (optional)

  De unde ai aflat de Dimmer? (obligatoriu)

  Sunt de acord ca Dimmer, cu sediul pentru corespondență în Comănești, Strada Moldovei Nr. 110, Județ Bacău, România, să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, în scopurile menționate mai sus.