Cu un aspect neconvențional și o împărțire judicioasă a funcțiunilor, Casa Solis a fost concepută special pentru a crește eficiența energetică a locuinței.

Lumina e unul din principalele elemente ale minimalismului, atât în arhitectură, cât și în designul interior. Cu acest gând am pornit în proiectarea casei Solis, o casă care invită frumosul, lumina și căldura în viața ta.

Casa Solis este concepută după un model complet adaptabil și versatil de locuire, care pune accent pe nevoile tale specifice de locuire.

Acordăm o atenție crescută izolării și etanșării casei, astfel încât să reducem la minimum pierderile de căldură în timpul iernii și să-ți oferim un spațiu răcoros și relaxant în timpul verii.

Ferestrele mari îți permit să profiți la maximum de lumina naturală, ceea ce te va ajuta să lucrezi și să te odihnești mai bine, contribuind la un nivel mai redus de stres. Pentru că asta trebuie să fie o casă, nu-i așa? Un loc cu suflet, în care să te întorci cu plăcere și de care să te bucuri cât mai mult timp.

Sofisticată în simplitatea ei, casa Solis este dedicată celor care-și doresc mai mult decât o casă –  un cămin spațios și optimizat energetic și termic, astfel încât să le ofere confort sporit, un spațiu generos și o cale de a se simți mai aproape de natură, chiar dacă locuiesc în mijlocul forfotei orașului.

O astfel de casă pe structură din lemn este o investiție într-un viitor mai frumos și mai sănătos. Pentru că punem accent pe sustenabilitate, pe utilizarea materialelor naturale și pe reducerea costurilor legate de alimentarea cu energie, casa Solis îți va aduce nenumărate avantaje pe termen lung. De la reducerea costurilor necesare întreținerii și încălzirii, până la trăinicia construcției și calitatea finisajelor, care reprezintă garanția faptului că nu va trebui să îi aduci îmbunătățiri substanțiale în viitor, această locuință îți va oferi doar surprize plăcute și momente de neuitat alături de cei dragi.

Casa SOLIS
SPECIFICAȚII TEHNICE Suprafață construită cu balcoane și terase: 214 mp
Suprafață utilă parter: 98 mp
Suprafață utilă etaj: 55 mp
2 camere de locuit
1 Living
1 Bucătărie + Dining
1 cameră pentru spălătorie și 1 cameră tehnică și spații de depozitare
2 Băi

Descarcă oferta de preț completând următorul formular:

  Nume și prenume(obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Emailul tău (obligatoriu)

  Zona în care dorești să construiești (obligatoriu)

  Cați metri pătrați îți dorești să aibă casa ta? (obligatoriu)

  Ai un buget fix pentru construcția casei? (optional)

  De unde ai aflat de Dimmer? (obligatoriu)

  Sunt de acord ca Dimmer, cu sediul pentru corespondență în Comănești, Strada Moldovei Nr. 110, Județ Bacău, România, să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, în scopurile menționate mai sus.