Ei bine, drumul până la casa ta DIMMER constă în numai 7 pași. Ți-am pregătit o hartă cu etapele pe care trebuie să le urmezi pentru a te bucura de locuința ta de vis. Descarcă toți cei 7 pași completând formularul de la finalul paginii.

Află mai multe despre construcția caselor din lemn DIMMER:

 • dacă ai un proiect de arhitectură gata realizat;
 • dacă nu ai un proiect de arhitectură gata realizat și vrei ceva personalizat;
 • dacă ți se potrivește una dintre Casele Standard DIMMER.

 

Vei afla din infograficul de mai jos absolut toate etapele pe care trebuie să le parcurgi ca să-ți transformi dorința în realitate.

 

Înainte de toate, îți amintim că de 30 de ani construim cu drag case pe structură din lemn, cu diferite configurații de eficiență energetică, la standarde de înaltă calitate, cu design modern și un feeling cald, natural, la care te-ntorci cu drag în fiecare zi.

 

Îndrăznește să-ți dorești mai mult de la locuința ta!

 

Completează formularul și descarcă infograficul ca să-ți dai seama care e planul care ți se potrivește cel mai bine, care sunt etapele concrete și cât de simplu este să colaborezi cu noi.

 

Deci… ce mai aștepți?

Descarcă ``Cei 7 pași`` completând următorul formular:

  Nume și prenume(obligatoriu)

  Emailul tău (obligatoriu)

  Zona în care dorești să construiești (obligatoriu)

  De unde ai aflat de Dimmer? (obligatoriu)

  Sunt de acord ca Dimmer, cu sediul pentru corespondență în Comănești, Strada Moldovei Nr. 110, Județ Bacău, România, să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, în scopurile menționate mai sus.