Ești arhitect, proiectant sau designer?

Te invităm într-un loc creat special pentru cei ca noi. Un HUB dedicat construcțiilor eficiente energetic, ce se lansează 12 iulie, în Cluj-Napoca.

wood_green

În Cluj-Napoca

12 iulie

ora 15:00

Povestea, pe scurt:

Bogdan Costea ne-a fost, pe rând, beneficiar, apoi prieten, apoi sfătuitor, iar astăzi ne este alături în acest proiect cu o misiune clară: Să transformăm procesul de construcție dintr-unul stresant într-unul sănătos, plin de învățăminte și bucurie. 

După ce și-a documentat întregul proces de construcție pe canalul de YouTube „Casa de IT-st”, Bogdan a ajutat sute de oameni cu informații valoroase, sfaturi practice și recomandări de specialiști.

Așadar, a decis să aducă cele mai bune concepte din IT în domeniul construcțiilor, creând HUB-ul Casa de ITst.

Ce este acest HUB?

O comunitate de elită, de profesioniști respectați și dedicați, unde fiecare membru își aduce contribuția la standardele înalte de calitate și integritate.

Pentru cei ca noi? Reprezintă un spațiu de prezentare pentru clienți: un loc unde vei putea ghida clienții să înțeleagă în profunzime cum munca ta se integrează în proiectul general al construcției.

Pentru clienții noștri? Un loc care face lumină și ușurează tot în procesul de construcție. Unde putem explica ce este de înțeles și simplifica tot ce pare complicat. 

Dar ce-ar fi să vii să vezi cu ochii tăi?

Lansăm acest HUB vineri, 12 iulie, într-un eveniment restrâns, dedicat arhitecților, proiectanților sau designerilor. Și ne-ar plăcea să te avem alături, singur sau însoțit.

Participarea este lipsită de orice obligații, tot ce trebuie să faci este să te înscrii completând formularul de mai jos.

Sau să mă suni la 0746 659 468 și stabilit tot ce a rămas neclarificat.

Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Când?

Vineri, 12 iulie, începând cu ora 15.00.

Unde?

HUB-ul este situat în Cluj-Napoca, pe Strada Câmpina, Nr. 47.

Formular de înscriere:

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Sunt de acord ca Dimmer, cu sediul pentru corespondență în Comănești, Strada Moldovei Nr. 110, Județ Bacău, România, să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, în scopurile menționate mai sus.