Împreună aducem un suflu de aer proaspăt în industria construcțiilor de case

Noi suntem Dimmer, o afacere de familie care din 1991 construiește case pe structură din lemn – pentru oameni, cu ajutorul oamenilor.

La baza întregii noastre activități, stau întotdeauna valorile noastre:

Să fim corecți

față de noi înșine, față de mediul înconjurător și față de cei din jur.

Să lucrăm performant

suntem o echipă bine sudată, care nu se oprește din a învăța. Nu ne mulțumim niciodată cu puțin și investim la fel de mult în noi precum investim în munca noastră, totul în avantajul clienților noștri.

Să inovăm

folosim principii de arhitectură și inginerie pentru a crea locuințe confortabile, cu o amprentă de carbon minimă și un design modern.

Să fim responsabili

față de mediu, de proiect și de cuvântul dat. Nu lucrăm cu jumătăți de măsură și ne respectăm promisiunile.

Să livrăm doar produse de calitate

pentru ca beneficiarii tăi să se bucure de o casă extraordinară, fără să fie nevoiți să-i aducă îmbunătățiri constante.

Să lucrăm cu oameni extraordinari

care sunt bucuroși să vadă cum viziunea lor prinde viață. Când vorbim despre echipă, știm că adevăratul lider este clientul nostru.

wood_green

Livrăm, instalăm kituri de case

Producem peste 100 case pe an în 2 unități de producție complet dotate și tehnologizate

Punem în operă orice proiect, oricât de îndrăzneț

Misiunea noastră este să livrăm partenerilor noștri case eficiente energetic, prietenoase cu mediul înconjurător și construite la standarde de înaltă calitate.

Despre echipă

Ne mândrim cu o echipă de oameni dedicați, care îndrăgesc lemnul și abia așteaptă să-ți împărtășească toate cunoștințele lor astfel încât viziunea ta să devină realitate.

Eu sunt Nadia, am terminat facultatea de Știința Mediului și am fost mereu atrasă de tot ce înseamnă EcoFriendly. Simt că m-am integrat perfect în cadrul companiei Dimmer unde construim case prietenoase cu mediul înconjurător.

Iubesc să vorbesc cu oamenii și mă bucur că împărtășim aceleași valori. Consider că împreună putem schimba percepția asupra caselor pe structură din lemn.

+40 (740) 992 461 | [email protected]