Case sustenabile

Cauți o soluție adaptabilă la stilul tău de viață? 

Casele noastre oferă confort termic, eficiență și sustenabilitate, toate într-un singur loc!

În lumea noastră, construim mai mult decât niște simple locuințe pe structură din lemn. Iubim lemnul și îl transformăm în case prietene cu mediul înconjurător.

Toți ne dorim o casă care rezistă cel puțin 100 de ani. Dar o putem obține din elemente sustenabile? De peste trei decenii în producția de case, pe structură din lemn, aplicăm tehnici de execuție cu impact redus asupra planetei, la cele mai recente standarde de eficiență energetică ridicată asupra locuințelor. Iar folosirea lemnului ca material de construcții în contextul dezvoltării sustenabile este opțiunea excelentă din toate punctele de vedere.

Proiectăm fiecare locuință pentru a fi sustenabilă de la început până la final. Folosim lemnul din păduri gestionate responsabil. Montăm structurile foarte rapid pe șantier, reducând risipa de materiale. Iar casele noastre se remarcă prin proprietăți termoizolante excepționale, valorificând la maximum căldura soarelui și răcoarea naturală a umbrei. De altfel, casele sustenabile pe structură de lemn sunt eficiente, contribuie la un viitor verde, reduc semnificativ pierderile de căldură și mențin temperatura confortabilă tot timpul anului. Pe scurt, abia dacă au nevoie de încălzire sau răcire suplimentară.

Avantajele unei case sustenabile

Construim case din lemn care economisesc energie și protejează mediul. Din lemn regenerabil și reciclabil, în același timp, solid și adaptabil, casele noastre nu sunt făcute doar dintr-un material de construcție tradițional.

Mai ales sunt făcute dintr-un material neașteptat de rezistent: ambiția noastră de a ajuta oamenii să bucure de confortul perfect, în armonie cu natura, și de un stil de viață sustenabil. Pentru că atunci când alegi o casă sustenabilă, câștigă toată lumea: tu, natura și generațiile viitoare.

În cazul în care înca ești în căutarea unui răspuns la întrebarea ce este sustenabilitatea, te invităm pe blog unde vei găsi toate detaliile pentru sectorul construcțiilor.

O casă sustenabilă are impact redus asupra mediului

Nu construim doar case sustenabile, ci viitorul. Construcțiile pe structură de lemn sunt o alegere ecologică avansată, iar noi, la Dimmer, ne străduim să aplicăm tehnici de construcție prin care conservăm ecosistemul natural. Cu lemn certificat forestier, reducem amprenta de carbon a caselor. Iar prin procesul de construcție într-un mediu controlat, minimizăm deșeurile și optimizăm resursele. 

 

Casa sustenabilă oferă eficiență remarcabilă

Avem nevoie cu toții de case cu consum redus de energie (case eficiente energetic). Lemnul are de la natură proprietăți izolatoare care ajută casele să depindă mai puțin de sursele convenționale de încălzire sau răcire. Structurile de lemn oferă tuturor caselor o izolare termică superioară și, prin urmare, performanțe energetice crescute.

Gândită pentru confort termic și un climat interior sănătos

Oamenii și casele petrec timp împreună. Iar casele sustenabile din lemn sunt concepute pentru a face oamenii să se simtă bine. Pentru că lemnul are aceste superputeri: reține căldura în interior, menține temperatura constantă și absoarbe umiditatea excesivă din aer – ideal ca să respirăm un aer mai curat și mai sănătos în propria casă.

Durabilă și rezistentă la condiții atmosferice diverse

O casă cu viață lungă este sustenabilă cu adevărat când rezistă la cei mai diverși factori externi: umezeala, temperaturile extreme și forțele naturii. Ne asigurăm că elementele de lemn cu care construim sunt tratate și prelucrate corespunzător, astfel încât să fie o opțiune durabilă pentru orice locuință.

 

Rentabilă: te bucuri de costuri mai mici pe termen lung

Eficiență energetică ridicată înseamnă costuri operaționale reduse pe termen lung. Cu timpul, investiția inițială într-o locuință sustenabilă din lemn se poate compensa prin economii considerabile la facturile de utilități și cheltuielile de întreținere. Cu alte cuvinte, economisești bani și resursele planetei. Ce-ți poți dori mai mult?

Ușor adaptabilă la tehnologii sustenabile

Panouri solare, sisteme de reciclare a apei sau instalații pentru recoltarea și utilizarea eficientă a energiei regenerabile. Aceste locuințe pot integra cu ușurință soluții moderne pentru o funcționare mai eficientă. Totul, în timp ce te bucuri de inovațiile în materie de case pasive care îți oferă un stil de viață mai sustenabil.

Tu la ce casă visezi?

Îți oferim consultanță și devizul gratuit. Chiar daca ai doar o schiță sau un plan arhitectural, trimite-ne proiectul tău și începem discuția.

Intră în comunitatea Dimmer

Primește-ne în inbox-ul tău și vei fi mereu informat, și mai ales, inspirat!

wood_beige

Inspirație pentru casa ta!

Sfaturi practice de la speciliști

Noi modele de case