Sustenabilitate

Ne dorim să lăsăm în urma noastră o lume mai bună. Și pentru că orice schimbare începe cu noi înșine, construim cu grijă față de natură, în jurul nevoilor tale.

Obiectivul nostru e să redefinim felul în care locuim și să redirecționăm cursul industriei construcțiilor de case către o abordare mai practică și mai pragmatică, mai prietenoasă cu omul și cu mediul, dar în niciun caz lipsită de confort, stil și eleganță.

În orice echilibru, ambele părți sunt implicate:

Începând cu anul acesta, la Dimmer plantăm tot ce consumăm! Anual, în România, ne asumăm să replantăm toți puieții care odată ajunși la maturitate ne asigură necesarul de materie primă folosită în anul respectiv.

Green Pact cu noi, cu planeta și cu furnizorii noștri.

Resursele cele mai prețioase ale planetei, precum apa și lemnul, sunt regenerabile doar dacă le gestionăm judicios și responsabil, așa că facem tot ce ne stă în putință ca să le folosim cu respect.

Ne alegem furnizorii doar după ce ne-am asigurat că materiile prime au fost recoltate în conformitate cu normele europene de protecție a mediului și că au fost plantați puieți în locul copacilor exploatați.

Așa ne asigurăm că exploatarea lemnului pe care îl folosim la construcția în care tu lucrezi sau locuiești nu a contribuit la destabilizarea comunităților din care procurăm materia primă.

Pentru că și lucrurile mici contează, am ales să monitorizăm și să reducem constant consumul de apă, hârtie și plastic – atât pe șantier, cât și la birou.

Eu sunt Nadia, am terminat facultatea de Știința Mediului și am fost mereu atrasă de tot ce înseamnă EcoFriendly. Simt că m-am integrat perfect în cadrul companiei Dimmer unde construim case prietenoase cu mediul înconjurător.

Iubesc să vorbesc cu oamenii și mă bucur că împărtășim aceleași valori. Consider că împreună putem schimba percepția asupra caselor pe structură din lemn.

+40 (740) 992 461 | [email protected]