Case eficiente energetic & pasive

Construim case eficiente energetic și pasive ghidați de două pasiuni: iubirea pentru lemn și iubirea pentru planeta care îl creează.

“Eficient energetic” și „pasiv” nu sunt pentru noi doar cuvinte care să-ți capteze atenția. Sunt realități ale unor principii de construcție non-agresive față de mediul înconjurător pe care le aplicăm de peste 30 de ani în clădirea tuturor caselor. Acest tip de case capturează și păstrează energia din jur fără să aducă modificări negative asupra mediului.

Nimic nu este mai important decât acest aspect – iar locuințele Dimmer sunt gândite pentru ca tu să vrei să revizitezi rezultatul final zi după zi, cu zâmbetul larg pe buze.

Avantajele unei case eficiente energetic

Mediul înconjurător nu este ceva abstract: este mediul în care trăiești, te destinzi și îți crești familia. Sănătatea acestuia e și sănătatea voastră.

Noi vedem viitoarea ta casă eficientă energetic ca fiind mai relaxantă și mult mai economică pe termen lung.

Sustenabilă. Minimizează consumul

Adaptată cerințelor pieței

Rentabilă: Economisești pe termen lung

Confort la superlativ

Gândită pentru a beneficia de căldura solară

Lemnul: ideal pentru eficiență energetică

Următorii noștri pași ne îndreptăm spre…
case pasive

Nimeni nu poate defini mai bine o „casă pasivă” decât Passivhaus Institut.

Aceasta e o casă extrem de eficientă energetic, confortabilă, dar și accesibilă ca preț, asigurând un climat interior confortabil atât iarna, cât și vara, fără să necesite o sursă convențională de încălzire.

Tu la ce casă visezi?

Îți oferim consultanță și devizul gratuit. Chiar daca ai doar o schiță sau un plan arhitectural, trimite-ne proiectul tău și începem discuția.

Dimmer, echipă complet certificată de Passivhaus Institut, de la proiectare la montaj

Directiva 2010/31/UE a Parlamentului European și a Consiliului Uniunii Europene din 19 mai 2010 privind performanța energetică a clădirilor, prevede creșterea eficienței clădirilor noi și stabilește ca toate clădirile noi să fie performante energetic („nearly zero-energy”) până la sfârșitului anului 2020, iar cele publice până la sfârșitul anului 2018.

Conform iPHA (Asociația Internațională a Caselor Pasive), doar aproximativ 60.000 de case de pe glob sunt construite conform acestor standarde, deși un număr considerabil mai mic este certificat în acest demers. Atât proiectanții cât și echipa de montare din cadrul Dimmer sunt certificați de către PHI (Institutul de Case Pasive), pentru cunoștințele în proiectarea clădirilor cu respectarea standardului de casă pasivă. 

Casa pasivă Sprânceană

certificată la standardul de Casă Pasivă PLUS, în Bacău, de către Institutul German de Case Pasive.

Intră în comunitatea Dimmer

Primește-ne în inbox-ul tău și vei fi mereu informat, și mai ales, inspirat!

wood_beige

Inspirație pentru casa ta!

Sfaturi practice de la speciliști

Noi modele de case