Serviciile noastre

Principalele servicii pe care le oferim la Dimmer se învârt în mod firesc în jurul lucrului pe care-l facem cel mai bine: producția de case. În funcție de nevoie, te putem ajuta să clădești construcții cu diverse destinații:

  • Construcții civile – locuințe individuale și colective
  • Construcții industriale – clădiri comerciale, hale/unități de producție (fabrici și ferme)
  • Construcții comerciale – construcții noi și reconversii

Producție case pe structură din lemn

Proiectare de rezistență

Proiectare de execuție

Consiliere tehnologică

Montaj case pe structură din lemn

Case eficiente energetic: nZeb & Case pasive

Producție case pe structură din lemn

De la simplu proiect – până la predarea cheii – vei lucra cu profesioniști cu peste 30 de ani de experiență în construit case pe structură din lemn.

Construim case pe structură din lemn eficiente energetic, la un preț corect, într-un timp scurt și, cel mai important, conform dorințelor clienților noștri. Cunoaștem lemnul în toate formele lui nobile și garantăm pentru durabilitatea și rezistența sa, oferindu-ți 30 de ani de garanție pentru orice casă construită alături de noi.

Proiectare de rezistență

Proiectarea de rezistență a structurii este, poate, cel mai important pas pentru a începe propriu-zis construcția oricărei clădiri, de aceea este recomandat să fie lăsată pe seama profesioniștilor. Acest tip de proiectare implică multipli pași esențiali, precum gândirea clădirilor din punctul de vedere al rezistenței/stabilității mecanice sub acțiunea unei plaje largi de factori externi nefavorabili: supraîncărcări statice, climatice, dinamice și, desigur, seismice.

Realizăm proiectele în Cadwork, apoi le exportăm direct către CNC-urile Hundegger K2i și Weinmann.

Proiectare de execuție – soluții constructive și optimizare

Misiunea noastră este să livrăm clienților din România și Europa case eficiente energetic, foarte prietenoase cu mediul înconjurător și, desigur, mereu construite la standarde de înaltă calitate.

În proiectarea de execuție folosim întotdeauna cele mai moderne principii de execuție. Asta ne ajută să respectăm cu brio deadline-urile.

Consiliere tehnologică

„Am bani să construiesc această clădire? Pot să construiesc așa în România? Trebuie să aplic un tratament special solului de pe terenul meu înainte să încep să construiesc? Pot să construiesc pe structură de lemn? Clădirea mea e prea înaltă ca să o construiesc din lemn?”

Consilierea tehnologică e un pas la fel de important precum proiectarea, deoarece te ajută să răspunzi la niște întrebări cruciale, precum cele de mai sus. La urma urmei, la Dimmer nu pornim un proiect până când nu ești complet informat.

Acest tip de consiliere îți salvează timp și bani, oferindu-ți răspunsuri și soluții aplicate, pe care le poți pune imediat în practică în proiectul tău.

Montaj case pe structură din lemn

E lesne de înțeles în acest punct că lemnul este materialul nostru favorit, așadar putem lucra cu orice tip de lemn, în orice condiții.

Unul dintre serviciile noastre implică montajul de case pe structură de lemn folosind kit-uri ready-made. Lemnul are multiple avantaje: e un izolator natural bun, e durabil, elegant, deosebit de rezistent la cutremure și, tratat corespunzător, poate rezista aproape tuturor intemperiilor care pot pune în primejdie casa montată pe structură de lemn.

Case eficiente energetic: nZEB & Case pasive

Cel mai important avantaj al caselor Dimmer este eficiența lor energetică dovedită. Principiul Near-Zero-Energy-Building (nZEB) a avut dintodeauna tot respectul nostru și un loc special în inima arhitecților cu care colaborăm.

O locuință eficientă energetic este foarte importantă atât pentru ecosistem, cât și pentru calitatea vieții tale, aceasta ajutându-te să reduci simțitor costurile întreținerii. Locuind împreună cu familia ta într-o astfel de casă, te vei bucura de mari avantaje, precum izolația excelentă, ventilație și lumină naturală, rezistență la intemperii și, deloc de neglijat, costuri de întreținere mult reduse.

Dimmer – echipă complet certificată de Passivhaus Institut, de la proiectare la montaj

Directiva 2010/31/UE a Parlamentului European și a Consiliului Uniunii Europene din 19 mai 2010 privind performanța energetică a clădirilor, prevede creșterea eficienței clădirilor noi și stabilește ca toate clădirile noi să fie performante energetic (nZEB) până la sfârșitului anului 2020, iar cele publice până la sfârșitul anului 2018.

Atât inginerii proiectanți cât și echipa de montare din cadrul Dimmer sunt certificați de către PHI (Institutul de Case Pasive) ca Certified Passive House Tradespersons. Una din cele mai recente case pasive la construcția căreia echipa Dimmer a participat este #casabuhnici.

Eu sunt Nadia, am terminat facultatea de Știința Mediului și am fost mereu atrasă de tot ce înseamnă EcoFriendly. Simt că m-am integrat perfect în cadrul companiei Dimmer unde construim case prietenoase cu mediul înconjurător.

Iubesc să vorbesc cu oamenii și mă bucur că împărtășim aceleași valori. Consider că împreună putem schimba percepția asupra caselor pe structură din lemn.

+40 (740) 992 461 | [email protected]