Testimoniale

Proiectele extraordinare nu ar putea fi posibile fără să lucrăm cu oameni extraordinari. Vorbim despre persoane cu viziune, cu răbdare și cu drag de natură. Nu e de mirare că atunci când primim laude din partea unor astfel de persoane, parcă fiecare dintre casele Dimmer construite vreodată… luminează mai puternic!

Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect. Nu a fost ușor, dar datorită răbdării și profesionalismului echipei, totul a mers conform planului.

Apreciez în mod deosebit suportul oferit de-a lungul procesului și sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a învăța alături de voi. Este remarcabil să observ că, indiferent de provocări, am rămas profesioniști și am găsit soluții împreună.

Vă recomand cu entuziasm și aștept cu nerăbdare să colaborăm din nou în viitor.

Cristina

Germania, 2022

Tocmai ce am reușit să facem testul Blower Door și am obținut un scor global de 0.55.

Cu această ocazie doresc să vă mulțumesc pentru serviciile oferite și profesionalismul de care ați dat dovadă pe întreaga durată a proiectului.

Benone

Germania, 2020

Piața imobiliarelor e suprasaturată. Recunosc, în primă fază, mă lua cu amețeală numai când mă gândeam cum o să fac să găsesc măcar o echipă decentă cu care să lucrez, darămite una bună. Asta până când cineva mi-a recomandat să încerc să lucrez cu Dimmer. Ei bine, ne-am înțeles de minune din prima. Stând acum aici, în casa mea, nu regret nicio secundă alegerea echipei lor foarte bune.

Mihai-Șerban

Iași, România

Așa cum este sugerat și pe site-ul Dimmer, este necesar să fii bine informat înainte să începi să-ți construiești o casă în care poate-ți vei petrece restul vieții alături de cei dragi. Am rezonat din start cu echipa lor. Respectul lor față de natură combinat cu lucrul calm, fără grabă, încadrat în deadline – asta mă face să îi recomand oricui vrea o casă perfectă.

Florin

Giurgiu, România

Am ales să lucrez cu Dimmer după ce am primit o recomandare și nu-mi pare rău. Mereu ai emoții când alegi ceva pentru casa ta, dar parcă atunci când alegi echipa care să o construiască, presiunea e și mai mare. Am găsit la Dimmer o echipă excepțională de profesioniști pregătiți pentru orice scenariu și răbdători cu toate întrebările mele.