Casa Lumiere

Surprinzătoare, spațioasă și eficientă energetic. 

Versatilă și luminoasă, casa Lumiere oferă o cu totul altă experiență a locuirii. Compartimentată într-un mod optim, astfel încât să reflecte stilul tău de viață, această casă a fost proiectată special pentru a folosi la maximum spațiul de care dispui și de a consuma un minimum de resurse. Se încadrează într-o categorie superioară de eficiență energetică, creând un mediu primitor și sănătos și reducând pe termen lung costurile legate de întreținere și încălzire.

Casa Lumiere se deschide către grădină cu o terasă amplă și umbroasă, de pe care să-ți începi fiecare zi plin de optimism și de energie. O terasă deschisă există și la etaj, unde îți poți amenaja propriul colț cu plante nemuritoare sau unde poți improviza, pe timp de vară, un colț de lectură și relaxare, întrucât este ferită de razele soarelui, însă nu lipsită de lumină naturală.

Casa LUMIERE


Camere: 2 dormitoare, 1 birou, Living, Bucătărie, Dining


Băi: 3 + spălătorie și cameră tehnică


Suprafață utilă: 192 mp

wood_green

Inovatoare

Design unic

Prietenoasă cu mediul înconjurător

Casa Lumiere

Lasă lumina, elementele din lemn și culorile calde, naturale, să-ți bucure fiecare zi și să te ajute să-ți încarci bateriile ori de câte ori îi calci pragul. Cu un spațiu amplu, amenajat modern și eficient, în armonie cu natura care te înconjoară, Casa Lumiere e tot ce-ți poți dori de la o locuință.

Perfectă atât pentru familiile mai numeroase, cât și pentru cei care își doresc să aibă la dispoziție un spațiu larg care să le permită să-l amenajeze așa cum și-au dorit dintotdeauna (cu o cameră de lectură, una pentru sport și wellness, camere de oaspeți și un living încăpător pe care să-l transformi într-o adevărată „inimă” a casei), casa Lumiere se adaptează perfect ritmului vieții tale și-ți oferă tot ce ți-ai putea dori de la un cămin.

Descoperă casa din fiecare unghi. Inspirat?

Tu la ce casă visezi?

Îți oferim consultanță și devizul gratuit. Chiar daca ai doar o schiță sau un plan arhitectural, trimite-ne proiectul tău și începem discuția.

Ce primești?

Vezi tot ce e inclus și spune-ne totul despre ce ți-ai mai dori.

Documentația

Proiect arhitectură


Proiect structural


Documentație eficiență energetică


Proiectul pentru realizarea instalațiilor electrice, termice, sanitare și sistem de ventilație


Opțional: Dosarul pentru obținerea autorizației de construcții.


Structura casei

Proiectare de execuție


Suprastructura casei – panouri prefabricate timberframe


Învelitoare acoperiș


Tâmplărie


Pergolă


Construcție 

Montaj casă


Urmărire de șantier 


Transport & Montaj


Finisaje exterioare


Descarcă oferta de preț completând următorul formular:

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Sunt de acord ca Dimmer, cu sediul pentru corespondență în Comănești, Strada Moldovei Nr. 110, Județ Bacău, România, să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, în scopurile menționate mai sus.

Tu la ce casă visezi?

Îți oferim consultanță și devizul gratuit. Chiar daca ai doar o schiță sau un plan arhitectural, trimite-ne proiectul tău și începem discuția.

Știi mereu ce pas urmează și ai tot controlul

wood_green

Inspirație pentru casa ta!

Sfaturi practice de la speciliști

Noi modele de case

Află primul când lansăm un nou model de casă!

Primește-ne în inbox-ul tău și vei fi mereu informat, și mai ales, inspirat!

Descarcă oferta

Casa Lumiere

Casa LUMIERE de 193 mp