Misiunea noastră: facem din casă “acasă”

Credem că ne vei alege pentru că dorim să creăm împreună cu tine o casă în care îți vei petrece cel puțin jumătate din viață. Vei fi o parte integrantă a procesului de materializare al casei tale, de la exterior la interior, vom modela împreună înfățișarea și sufletul căminului tău.

Suntem foarte atenți la nevoile tale, echipa noastră este în continuă dezvoltare, iar respectul și pasiunea pe care le avem pentru lemn, atât ca resursă de construcții, cât și ca parte integrantă a mediului înconjurător, ne fac un partener de încredere în transformarea visului tău în realitate.

Facem lucrurile cu simț de răspundere pentru că știm că singurul mod de a ne păstra succesul este să facem fiecare client fericit, iar acum este rândul tău. Înainte să te decizi, vezi și casele din lemn pe care le-am construit până acum.

Cum lucrăm?

Ai control total asupra întregului proces

Îți oferim transparență în întreg procesul de ideație, creație, bugetare, proiectare, construire și astfel, având specialiști experimentați alături de tine, să poți ști mereu care este următorul pas și să poți lua decizii informate.

Consultă pagina dedicată pașilor în construirea unei case cu noi

Punem siguranța ta pe primul loc

Ne dorim ca atunci când pășești în casa pe care ți-ai dorit-o din totdeauna, să te simți în siguranță. De aceea, dincolo de calitățile recunoscute ale lemnului de a fi un material durabil, excelent în condiții seismice – aspect pe care probabil îl cunoști deja – oferim o atenție deosebită tuturor riscurilor la care crezi că ai putea fi supus, prevenind evenimente nefericite.

Mai multe despre acest subiect

Te bucuri de predictibilitate

Vrem să îți construim o casă de vis, în care îți va face plăcere să locuiești, în care te vei simți confortabil și în siguranță. Cu toate acestea, nu neglijăm problema bugetului și ne străduim ca prețul final să fie cât mai accesibil.

Știai că, printre altele, lemnul este cel mai bun izolator material cu rol structural? Noi știm, și de aceea ți-l recomandăm, la fel cum l-am recomandat și celorlalți clienți care nu au regretat încrederea pe care ne-au oferit-o.

Suntem responsabili cu visul tău

Suntem foarte atenți la nevoile tale, echipa noastră este în continuă dezvoltare, iar respectul și pasiunea pe care le avem pentru lemn, atât ca resursă de construcții, cât și ca parte integrantă a mediului înconjurător, ne fac un partener de încredere în transformarea visului tău în realitate.

Vezi pactul nostru cu mediul înconjurător

Ai garanția lucrului bine făcut

Avem în spate 30 de ani de experiență care ne ajută să îți oferim garanția lucrului bine făcut – și mai ales, făcut la timp. Dorința noastră constantă de a învăța și de a obține rezultate, precum și certificările pe care le-am obținut, formează setul nostru de garanții.

Dacă asta nu te convinge, haide să mergem mai departe pe aceeași linie: îți oferim 30 de ani garanție pentru structurile de lemn! Află mai multe în pagina dedicată garanțiilor

Folosim cele mai bune tehnologii

Dispunem de 2 fabrici complet dotate și tehnologizate la standardele din industrie. Nu ne crezi pe cuvânt? Vizitează-ne să te convingi. 

Echipa noastră

Fără de care nu am fi ajuns aici, fără care nu am putea continua – aproape 100 de oameni sunt zi de zi parte din povestea noastră. Împreună reușim să construim cu grijă față de natură, în jurul nevoilor tale. 

Ai planul de casă deja făcut dacă nu ai timp

Ne mișcăm repede de la schiță la casă

Ai întreaga expertiză tehnică a echipei

Sugestii de furnizori pentru restul etapelor de construcție

Garanție: 30 ani pentru structura din lemn

Cum livrăm case de vis?

Ne preocupă liniștea ta, răspunderea pentru căminul pe care îl construiești și investim atât în ce facem, cât și în cum facem.  

O casă de succes este pentru noi o casă în care te știm în siguranță, mulțumit de confortul și estetica acesteia și la care s-a lucrat eficient, în termen și în buget.

Bucuria ta este misiunea noastră.

Clienții noștri au votat!

Peste 100 de clienți ne-au dat note, de la 1 la 5 (1 e boo, 5 e super!). Iată rezultatele!

4,7 / 5

94% dintre clienți evaluează ca foarte bună colaborarea cu Dimmer pentru proiectul lor.

4,7 / 5

94% dintre clienți evaluează ca foarte bună calitatea montajului realizat de Dimmer.

4,5 / 5

90% dintre clienți evaluează ca foarte bună respectarea termenelor asumate de Dimmer.

4,8 / 5

96% dintre clienți evaluează ca foarte bună interacțiunea cu agentul de vânzări Dimmer.

Tu la ce casă visezi?

Îți oferim consultanță și devizul gratuit. Chiar daca ai doar o schiță sau un plan arhitectural, trimite-ne proiectul tău și începem discuția.