Construim cu grijă față de natură, în jurul nevoilor tale.

Întocmai ca tine, ne dorim ca atunci când pășești în casa pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna, să te simți în siguranță. De aceea, dincolo de calitățile recunoscute ale lemnului de a fi un material durabil, excelent în condiții seismice – aspect pe care probabil îl cunoști deja – oferim o atenție deosebită tuturor riscurilor la care crezi că ai putea fi supus.

Joacă-te cu perne, sari în pat! Ne ocupăm noi de partea mai puțin distractivă pentru tine

Bucuria ta, indiferent care e ea, devine parte din obiectivele noastre. 

Facem din casă “acasă”

Credem că ne vei alege pentru că dorim să creăm împreună cu tine o casă în care îți vei petrece cel puțin jumătate din viață. Vei fi o parte integrantă a procesului de materializare al casei tale, de la exterior la interior, vom modela împreună înfățișarea și sufletul căminului tău.

Știi mereu ce pas urmează și ai tot controlul

Certificați la nivel european

Toate produsele și serviciile noastre sunt conforme cu standardele și parametrii europeni de calitate.

Suntem recunoscuți pe plan internațional ca un partener de încredere în construcții.

EN14081-1:2005+A1:2011; | SR EN14081-1+A1:2011;

EN 14080:2013; | SR EN14080:2018;

ISO9011:2015

EN14250:2010; | SR EN14250:2010;

FSC-STD-40-004

DM 17 ianuarie 2018

De ce case din lemn?
Iubim lemnul pentru că…

Lemnul este un element structural excelent și rezistă foarte bine la cutremure. O izolație făcută corect rezolvă problema zgomotelor nedorite și lemnul nu mai scârțâie. Primești din partea noastră o garanție de 30 de ani pentru structura din lemn. Ca să stai fără griji și să te bucuri din plin de noua ta casă. Vrei mai multe motive?

Ca să cerem mai puțin de la planetă, cerem mai mult de la noi.

Nicio așchie din lemnul folosit la construcțiile noastre nu se pierde, exploatăm doar copacii care eliberează mai mult CO2 în atmosferă decât pot stoca și alegem doar furnizori care respectă ritmul de regenerare al pădurilor.

Tu la ce casă visezi?

Îți oferim consultanță și devizul gratuit. Chiar daca ai doar o schiță sau un plan arhitectural, trimite-ne proiectul tău și începem discuția.