Un suflu de aer proaspăt în industria construcțiilor de case - construim cu grijă față de natură, în jurul nevoilor tale.

Află mai multe despre cum este să lucrezi cu noi

Ne preocupă siguranța și sănătatea ta.

Întocmai ca tine, ne dorim ca atunci când pășești în casa pe care ți-ai dorit-o din totdeauna, să te simți în siguranță. De aceea, dincolo de calitățile recunoscute ale lemnului de a fi un material durabil, excelent în condiții seismice – aspect pe care probabil îl cunoști deja – oferim o atenție deosebită tuturor riscurilor la care crezi că ai putea fi supus.

Soluția noastră constă în prevenirea consecințelor unui eveniment nefericit – fie că acesta s-a întâmplat din pricina unei erori umane, fie că s-a întâmplat din pricina forțelor naturale, pentru ca tu să poți pune capul pe pernă liniștit, știind că unul din visele pe care le-ai avut întreaga viață s-a transformat în realitate și nu este în pericol. Citește mai multe despre asta pe pagina de siguranță la foc și cutremur.

Un partener atent cu nevoile tale și ale mediului

Credem că ne vei alege pentru că dorim să creăm împreună cu tine o casă în care îți vei petrece cel puțin jumătate din viață. Vei fi o parte integrantă a procesului de materializare al casei tale, de la exterior la interior, vom modela împreună înfățișarea și sufletul căminului tău.

Suntem foarte atenți la nevoile tale, echipa noastră este în continuă dezvoltare, iar respectul și pasiunea pe care le avem pentru lemn, atât ca resursă de construcții, cât și ca parte integrantă a mediului înconjurător, ne fac un partener de încredere în transformarea visului tău în realitate.

Facem lucrurile cu simț de răspundere pentru că știm că singurul mod de a ne păstra succesul este să facem fiecare client fericit, iar acum este rândul tău. Înainte să te decizi, vezi și casele din lemn pe care le-am construit până acum.

Contactează-ne pentru a-ți oferi detaliile punctuale pentru fiecare întrebare pe care ai putea-o avea.

Suntem în echipa ta.

Dincolo de multele beneficii ale unei case de lemn, pe care le poți găsi detaliate aici, a investi într-o casă de lemn înseamnă a investi, indirect, în restul aspectelor vieții tale care te fac fericit.

Știai că, printre altele, lemnul este cel mai bun izolator material cu rol structural? Noi știm, și de aceea ți-l recomandăm, la fel cum l-am recomandat și celorlalți clienți care nu au regretat încrederea pe care ne-au oferit-o.

Îți vom spune de la început că atenția noastră nu se îndreaptă către a construi case din lemn ieftine, la prețuri mici, așa cum suntem adesea întrebați.
Vrem să îți construim o casă de vis, în care îți va face plăcere să locuiești, în care te vei simți confortabil și în siguranță. Cu toate acestea, nu neglijăm problema bugetului și ne străduim ca prețul final să fie cât mai accesibil.

Fabricarea caselor pe structură din lemn