servicii dimmer consiliere tehnologica

Consiliere tehnologică

„Am bani să construiesc această clădire? Pot să construiesc așa în România? Trebuie să aplic un tratament special solului de pe terenul meu înainte să încep să construiesc? Pot să construiesc pe structură de lemn? Clădirea mea e prea înaltă ca să o construiesc din lemn?”

Toate acestea și încă mult altele sunt întrebări firești, pe care orice nou beneficiar și le pune înainte de a contracta o companie de construcții. Decizia de a începe un proiect de construcții este, poate, una dintre cele mai grele decizii pe care le putem lua în cursul vieții. Iar când vine vorba de construcții din lemn, parcă decizia este și mai complicată, în special din pricina miturilor care gravitează în jurul lemnului ca material structural sau ca finisaj exterior.

Înaintea construcției se adună, de obicei, informații nesfârșite, liste interminabile de prețuri și modalități de abordare, tehnologii noi, idei venite în ultimele vacanțe sau citite din întâmplare în reviste și câte și mai câte. Procesarea unui astfel de volum de informații poate fi deosebit de consumatoare de timp, fără să ai garanția că răspunsurile pe care le dai singur după ore petrecute citind fișe tehnice și văzând materiale video despre tehnologii noi, sunt cele corecte. Consultanța tehnologică îți salvează timp și bani, dând răspunsuri și soluții aplicate, valide și pe care le poți pune imediat în practică în proiectul tău.

Expertiză

Echipa Dimmer poate pune la dispoziție acest serviciu pentru următoarele tipuri de clădiri:

  • Construcții civile

Locuințe individuale

  • Construcții industriale

Hale de producție

Unități de producție (fabrici și ferme)

  • Construcții comerciale

Magazine (construcții noi și reconversii)

Locuințe individuale