Este probabil visul oricăruia dintre noi să trăiască într-o casă în care fiecare zi pare să fie una de vacanță.

Aceasta e senzația pe care o oferă casa Novus, parte din gama noastră premium, o casă modernă și surprinzătoare în A-frame asemănătoare chalet-urilor montane, însă concepută pentru a fi locuită în fiecare zi a anului.

Casa Novus este o locuință bine optimizată energetic. În construcția sa, folosim materiale performante, iar calitatea locuinței este mult peste medie. Oferă toate avantajele unei locuințe de lux, de la construcție și până la finisaje și amenajare interioară.

Cu o arhitectură modernă, Casa Novus e o „piesă de colecție” în portofoliul nostru. Cu un concept surprinzător, care permite numeroase moduri de amenajare, este provocarea pe care o îmbrățișăm de fiecare dată cu aceeași ambiție și dăruire.

Atenția sporită la detalii, finisajele de calitate superioară și felul în care a fost proiectată astfel încât să ofere o punte directă cu natura din jur sunt doar câteva dintre elementele care fac din această casă o locuință cu adevărat unică. Estetica și funcționalitatea se îmbină armonios pentru a crea un spațiu în care să te regăsești și care să te reprezinte întru totul.

Gândită pentru persoanele neconvenționale, cărora nu le e frică să se abată de la normă, Casa Novus e locul unde visele devin realitate. Diferită din toate punctele de vedere, este o locuință optimizată energetic, care te invită să-ți pui în practică toate ideile de amenajare interioară pe care le-ai strâns de-a lungul timpului, oricât de ambițioase ar fi ele.

Casa NOVUS
SPECIFICAȚII TEHNICESuprafață construită cu balcoane și terase: 300 mp
Suprafață utilă parter: 92 mp
Suprafață utilă etaj: 100 mp
2 camere de locuit1 Birou
1 Living
1 Bucătărie + Dining
1 cameră pentru spălătorie și 1 cameră tehnică
3 Băi

Descarcă oferta de preț completând următorul formular:

  Nume și prenume(obligatoriu)

  Număr de telefon (obligatoriu)

  Emailul tău (obligatoriu)

  Zona în care dorești să construiești (obligatoriu)

  Cați metri pătrați îți dorești să aibă casa ta? (obligatoriu)

  Ai un buget fix pentru construcția casei? (optional)

  De unde ai aflat de Dimmer? (obligatoriu)

  Sunt de acord ca Dimmer, cu sediul pentru corespondență în Comănești, Strada Moldovei Nr. 110, Județ Bacău, România, să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, în scopurile menționate mai sus.